A Sportközpont szervezésében élményekben és látnivalókban gazdag kerékpártúrán vettek részt a Hungertit Zrt. dolgozói. A 21 fős csapat szeptemberben a Balatont tekerte körül, majd októberben a Fertő tavat.

A túra Balatonvilágosról indult és első nap közel 40 km-es távot tett meg a csapat, hogy Balatonfüreden elfoglalhassa a szállását. A második, emelkedőkkel tarkított nap már hosszabbnak bizonyult, mert egész Balatongyörökig kellett tekerni. A harmadik napra elmaradtak az emelkedők és a déli parton egész Balatonföldvárig tartott a táv. A túra a balatonvilágosi magas partoknál ért véget.

A résztvevők szerint a kerékpártúra átlagos nehézségű volt, ám a sorozatterhelés és a kisebb izomláz miatt a 3-4. nap nehezebbnek tűnt. A sikeres teljesítéshez azonban elegendőnek bizonyult az átlagos sportos erőnlét.

A Balaton kerülő kerékpártúra sikerén felbátorodva a Hungerites dolgozók csapata októberben bevállalta a Fertő-tó körbetekerését is. Fertőszéplaki indulás után a 21 fős csapat átkarikázott Ausztriába, egészen a Neusiedl melletti Gols településig, ahol a szállásuk volt. A könnyed, 45 km táv meg sem kottyant a csapatnak. Másnap már a látnivalók mellett akadtak kihívások is, elsősorban emelkedők formájában, de ez sem szegte kedvüket, hogy útba ejtsék Eisenstadt-ban a „másik” Esterházy kastélyt. A harmadik nap újra Magyarországon tekertek, Fertőrákos, Balf és Fertőd érintésével a kiindulási pontig.

Mindenki saját kerékpárral vett részt a túrán. A Sportközpont 2 férfi és 5 női bringával segítette ki a csapatot.

Ildikó Bata

Nagyon hálás vagyok, hogy ismét veletek tekerhettem. Köszönöm a támogatásotokat, Ziának a váltó használat tanítását! Remélem lesz még alkalmam a társaságotokban túrázni!

 

Laszlo Zombori

Köszönöm ezt az ügyes profi szervezést szállás az útvonal tervezés pofi módon történt Társaság isteni volt egy jó csapat jött újra össze!! És ami nagyon fontos a figyelem a résztvevőkre ami nem minden napi köszönöm hogy veletek lehettem

 

Icu Csehné

Nagyon profi szervezés, és koordinálás. Zia, Laci, Sanyi. Köszönöm hogy veletek tekerhettem ismét. Jó kis csapat jött össze. Gyönyörű tájakon bringáztunk. Köszönöm Zia, hogy meg tanítottad a váltó használatát. Remélem még tekerünk együtt.

forrás: https://www.facebook.com/groups/5795272160523465